Kaiverrukset

Kaiverrus on täydellinen tapa yksilöidä tuote kantajansa näköiseksi uniikiksi teokseksi. Kaiverrukseen usein laitetaan saajan tai antajan nimi sekä päiväys – tai joku muu mukava viesti, mistä tuotteen tunnistaa omakseen... mutta kun käytössä on osaava tekijä, on vain luovuus rajana. 

Käsinkaivertajamme Laura Penttilä on taitava loihtimaan uniikkeja teosmaisia kaiverruksia, jopa tuotteita. Laura on kokenut luovan työn ammattilainen. Koulutustaustana hänellä on tutkinnot mm. Koulutuskeskus Salpauksesta, jossa hän opiskeli hopeaseppä-artesaaniksi, sekä käsinkaiverruksen artesaaniksi. Lisäksi hän on valmistunut Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta kaluste- ja kivimuotoilun ammattilaiseksi. Nyt Laura on työskennellyt meillä täysipäiväisesti kaivertajana ja käsityöläisenä vuodesta 2010 lähtien.

Vaasassa myymälämme yhteydesssä verstaissamme onnistuu alueen monipuolisimmat kaiverrus- ja merkkauspalvelut. Käsinkaivertaja pystyy omistustekstien lisäksi taiteilemaan monimuotoisille pinnoille, sekä hyvinkin pienille alueille näyttäviä teoksia. Konekaiverruksessa voimme luoda suuriakin sarjoja yhtäläisiä kaiverruksia teollisen tarkalla jäljellä, sisältäen tekstien lisäksi yrityksen logoja tai muuta toivottua kuvasisältöä.

Ota yhteyttä lomakkeella » 
Yhteystiedot »

Esimerkkitöitä:

Tarkasti kaiverrettu hopeinen sarjakuva-aiheinen koira-riipus.

Tinaisia käsinkaiverrettuja nimilaattoja erilaisilla kirjaisintyyleillä.

Käsinkaiverrettu hopeamedaljonki L-kirjaimella ja koristeilla.

Viinilasi johon on kaiverrettu teksti Emma ja neliapila

Lastenlusikoita, joihin on tyylitellysti kaiverrettu saajan tiedot.

Kaivertajamme on myös hopeaseppä. Tässä hänen Hopeasepät ry:n työnäyttelyyn takoma kulho perhos-aiheisella kaiverruksella.

Tässä mekaanisella kaiverruskoneella asiakkaan kuvasta kaiverrettu jalanjälki. Alumiiniseen lompakkoon toivottiin isänpäivälahjaksi uniikkia kaiverrusta oman lapsen jalanjäljestä. Vektoroimme kaiverrusdatan kuvan perusteella ja kaiversimme 1:1 kokosuhteessa jalajäljen alumiinilompakkoon.