Korvakorujen laittaminen / Korvien rei'itys

Korvakorujen laittamisessa / korvien rei'ityksessä meillä on Vaasan myymälässämme käytössä eritoten turvalliseen ja hygieeniseen rei'itykseen suunnitellut sekä palkitut Blomdahl Medical Ear Piercing -tuotteet. Kaikki työntekijämme, jotka tekevät korvareikiä, ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen rei'ityksen tekemiseen kyseisillä tuotteilla. 

Hoitokorvakoruvaihtoehtoja on useita, ja ne ovat materiaaliltaan Medical Plastic eli lääketieteelliseen käyttöön valmistettua kovaa muovia tai titaniumia. Nämä materiaalit eivät sisällä lainkaan nikkeliä, palladiumia, kobolttia tai kultaa. Materiaalin puhtauden vuoksi allergiareaktiot pystytään välttämään täysin, mikä on erityisen tärkeää etenkin paranemisvaiheessa. Tyylikkyydestä ei tarvitse kumminkaan tinkiä, sillä hoitokorvakoruja on saatavilla useissa väreissä ja korukivin varustettuina. 

Hoitokorvakorut sekä kehikko, ovat suljetussa täysin steriilissä suojapaketoinnissa ennen käyttöä. Ennen lävistystä lävistettävä alue desinfioidaan. Hoitokorvakoru painetaan laitteella korvalehden lävitse. Lävistystä varten suunnitelluissa hoitokorvakoruissa on hieman teroitettu kärki, joka takaa siistin lävistysjäljen ja minimoi kivun. Lävistyksen jälkeen, käytetty kertakäyttöinen kehikko poistetaan laitteesta ja hävitetään. Samoja kehikkoja ei käytetä useammalla asiakkaalla hygienia- ja terveyssyistä.

Blomdahl korvakoruissa on otettu huomioon myös nopea paraneminen. Hoitokorvakorun tappi on hieman normaalia korvakorun tappia paksumpi, minkä avulla saavutetaan nopeampi paranemisaika eikä lävistys vahingoitu niin helposti korvakorujen vaihdon yhteydessä. Korvakorut ovat kiinnitetty siten, että koru pääsee vapaasti liikkumaan ja lukitusmekanismi ei tuki vapaata ilmankiertoa lävistysalueen ympärillä.

Korvakorujen laittaminen on nopea, turvallinen ja lähes kivuton toimenpide.

Yhden hoitokorvakorun, sekä rei'ityksen kokonaishinta on 12,50€ (parin hinta on 25 €). Korvarei'itykseen ei tarvitse varata erillistä aikaa, vaan palvelu on aina saatavilla aukioloaikojen puitteissa. Palvelun ala-ikäraja on 5-vuotta.

HOITO-OHJEET:

  • Puhdista korvien alue kahdesti päivässä ensimmäisten viikkojen ajan, käyttäen hieman nestesaippuaa, sekä puhdasta vettä.

  • Kuivaa alue huolellisesti aina puhdistuksen jälkeen

  • Käytä hoitokorvakoruja minimissään 6 viikkoa lävistyksen ottamisen jälkeen.

  • Täysi paranemisaika tuoreelle lävistykselle on jopa 1 vuosi. Ensimmäisen vuoden ajan tulisi korvakorujen vaihdon yhdessä noudattaa varovaisuutta ja huolellisuutta, jotta parantuva ihokudos ei vaurioidu ja ylimääräistä arpikudosta ei muodostu lävistyksen alueelle. 

Ota yhteyttä lomakkeella » 
Yhteystiedot »

Lue lisää Blomdahl tuotteista yrityksen kotisivuilta.