Kullan ostaminen / myyminen / kulta rahaksi

Kulta rahaksi vaasa

Ostamme kultaa ja muita jalometalleja päivän markkinahinnalla Vaasan myymälässämme. Meillä saat yhdessä osaavan henkilökunnan ja kultasepän kanssa arvioittaa jalometallisi, sekä punnita sen direktiivien mukaisesti kalibroidulla vaa'alla omien silmiesi alla. Pientä perittyä provisiota vastaan asiakkaan ei tarvitse huolehtia mahdollisesti arvokkaan lähetyksen postittamisesta, silmien ulottumattomissa suoritettavasta punnituksesta tai muista riskeistä, joita liittyy jalometallien etäkauppaan. Lisäksi maksamme rehdin kauppahinnan kuluttajalle käteisellä heti vaihtokaupan yhteydessä, eikä tilisiirtoa tarvitse odottaa viikkokaupalla.

Yrityksellämme on jalometallien käsittelyssä pitkä historia, joten olemme luotettava kumppani. Kullan ostaminen ei ole yrityksemme päätoimiala, josta luodaan jalometalleihin sijoittamiseen perustuva liiketoiminta. Tarkoituksena on tarjota rehti ja helppo kierrätyskanava, jonka voimme tarjota paikallisille kuluttajille ilman riskejä. Kaikki meille myyty kulta sulatetaan ja uusiokäytetään.

Huomioithan, että kultaa tai muita jalometalleja myydessäsi ainoastaan materiaalin painosta maksetaan korvaus. Kierrätyskullan hintaa ei voi verrata esimerkiksi eheisiin käyttämättömiin korutuotteisiin koska mm. tuotemerkistä, suunnittelu- ja valmistustyöstä ei makseta kierrätyksessä korvausta.

Koruihin kiinnitetyistä timanteista emme maksa korvausta. Kultaseppämme irroittaa tuotteen timantit ja asiakas saa ne itselleen. Asiakas voi käyttää niitä esimerkiksi tulevissa omissa projekteissaan. Timanteista emme maksa korvausta, koska timanteille ei ole olemassa aidosti eettistä kierrätyskanavaa, kuten esimerkiksi sulatettaville jalometalleille. Vaikka timantti on todennäköisesti hyväkuntoinen normaalin käytön jälkeen, on se kumminkin "käytetty timantti" ja me taas emme harjoita käytettyjen tuotteiden kauppaa.

Ennestään omistetuista kultatuotteista voi myös helposti tulla luomaan jotain täysin uutta. Voit yhdessä kultaseppämme kanssa ideoida jotain valmistettavaksi itsellesi ja säästyt materiaalikustannuksilta. Tällöin sama kulta säilyy, mutta saa uuden käyttötarkoituksen. Kierrätystä parhaimmillaan! 

Ota yhteyttä lomakkeella » 
Yhteystiedot »