Myymälä

Yhteystiedot
Hovisepät Oy
Alatori 1
65100 Vaasa
Myymälän aukioloajat
Arkipäivisin: 10-18
Lauantaisin: 10-16
Näytä poikkeavat aukioloajat »
Ota yhteyttä myymälään:
Myymälä puhelin: 010-3220-442
Myymälä sähköposti: info@hovisepat.fi
Näytä lisää yhteystietoja »

 

Oy Hovisepät Ab on vuonna 1960 perustettu yksityinen kello- ja kultasepänliike, sekä täysin suomalaisomisteinen perheyritys. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Vaasan alatorilla. Työskentelemme intohimosta alaan jo kolmannessa sukupolvessa.
 

Valikoimamme


Tarjoamme alueen laadukkaimmat kello- ja kultasepänliikkeen palvelut laidasta laitaan, unohtamatta korkeatasoista asiakaspalvelua. Olemme ylpeitä kaupungin laajimmasta tuotevalikoimasta, josta löytyy takuulla jokaiselle jotakin; Edukkaita, mutta laadukkaita arjen käyttöasusteita, designer-brändien kuumimpia uutuuksia sekä luxus-luokituksen saavuttavia ajattomia klassikoita.

Valikoiman laadusta viestii muun muassa se, että jälleenmyynnin lisäksi tuomme itse maahan Sveitsistä suoraan tehtailta arvokelloiksi luokiteltavia kellomerkkejä. Merkkejä, joissa jo jälleenmyyntisopimuksen saamiseksi tulee myymälän historian, palvelutason ja imagon täyttää tarkat laatukriteerit. Käymme myös vuosittain alan suurimmilla Baselworld-messuilla Sveitsissä päivittämässä tietotaitoa ja tapaamassa yhteistyökumppaneita. Vastaavalla tasolla toimivia alan jälleenmyyntiyrityksiä on koko Suomessa vain muutama.
 

Palvelut


Olemme yksi harvoista jäljellä olevista jälleenmyyntiliikkeistä, joka tukee perinteisen alamme arvoja siinä määrin, että löydät suoraan myymälästämme alan kaikki käsityöläispalvelut. Saumattomasti myymälämme yhteydestä löydät ammattiinsa omistautuneen kellosepän, kultasepän ja kaivertajan, jotka tekevät täysipäiväisesti oman alansa töitä omissa verstaissaan myymälän yhteydessä. Pitämällä palvelut paikallisena voimme taata parhaan palvelutason, kun asiakas pääsee keskustelemaan omista tarpeistaan suoraan ammattilaisen kanssa ilman välikäsiä.

Lue lisää tarjoamistamme palveluista »
 

Arvot


Tuotteita ja palveluja haluamme tarjota eettisiä ja pitkäikäisiä arvoja vaalien. Myyntihenkilökunnan tavoitteena on aina löytää asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuva tuote tai palvelu. Tuotteista, materiaaleista ja työprosesseista pystymme kertomaan aina asiaan kuuluvalla ammattitaidolla. Haluamme, että meille jokainen on tasa-arvoinen ja tervetullut, ihan vaikka vain juttelemaan alaan ja tuotteisiin liittyvistä asioista kanssamme. Korkeista laatukriteereistä huolimatta jalat pidetään maassa, palvelussa on aina tärkeää pitää sopivan rento ja helposti lähestyttävä ote. 

Tervetuloa!