Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautus on asiakkaalle veloitukseton.

2. Tuotteen palautus on veloitukseton.

3. Tuotteen, joka löytyy varastosta, toimitusaika 1–3 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

4. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä hovisepat.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse verkkokauppa@hovisepat.fi tai puhelimitse 010 4220 445 (ma-pe 10–16)

5. Hovisepat.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Hovisepat.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Hovisepat.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot
 

1. Toimitusaika

Verkkokaupassa näkyvillä olevat tuotteet ovat erikseen mainittuja poikkeuksia lukuunottamatta myymälän varastotuotteita. Varastotuotteiden toimitusaika on 1–3 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


2. Toimitustavat

Toimitus on veloitukseton, jos tuotteiden kokonaiskauppasumma ylittää 50 €. Alle 50 € tilauksista perimme toimituskuluja seuraavasti:

- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 5,00 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. 

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 5,00 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin, kun lähetämme paketin.

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 5,00 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta tai R-kioskista, hinta 5,00 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä K-Market myymälöistä tai R-kioskeista. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.


3. Maksutavat

Klarna Checkout: Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia!

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja Eurocard.

Klarna lasku: Saat laskun tilauksesi mukana. Sinulla on 14 päivää korotonta maksuaikaa. 

Osamaksu - Klarna tili: Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksua. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle myös silloin, kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Myönnämme kaikille verkkokaupasta tehdyille tilauksille 14-vuorokauden maksuttoman palautusoikeuden. Olemme joustavaisia myöntämään myös pidemmän palautusajan, mikäli tuote on menossa lahjaksi ja on selkeästi täysin käyttämätön - pyydämme, että ilmoitatte kumminkin näistä etukäteen. 

Palautusohjeet ja siihen liittyvät tiedot löytyvät oheisesta kaavakkeesta. Oheinen kaavake myös aina tilauksen mukana kuitin kääntöpuolella.

Palautuslomake.pdf

Palauttaminen Posti Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä alkuperäinen lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti Postiin/pakettiautomaattiin sivuston ohjeistuksen mukaisesti.

Palauttaminen ilman Helposti-koodia

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkkokauppa@hovisepat.fi niin tutkimme palautustavan tapauskohtaisesti.

Palauttaminen Matkahuolto tilauksiin

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkkokauppa@hovisepat.fi niin tutkimme palautustavan tapauskohtaisesti.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Huom! Tilauksesta valmistetuilla tai asiakkaan pyynnöstä uniikeiksi mukautetuilla, kuten kaiverretuilla koruilla ei ole palautusoikeutta.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: verkkokauppa@hovisepat.fi tai soittamaan 010 3220 445

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen verkkokauppa@hovisepat.fi tai soittamalla 010 3220 445. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Hovisepat.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

 

7. Yhteystiedot

Hovisepät Oy
Alatori 1
65100 Vaasa

puh. 010 3220 445

sähköposti: verkkokauppa@hovisepat.fi