Tuotemerkit

Aagaard

Aagaard

Jens. J. Aagaard A/S eli AAGAARD on perustettu vuonna 1946 pienessä Svendborgin kaupungissa etelä-Tanskassa. Aagaardin korumallisto mahtui alkuvuosina pieneen sikarirasiaan ja on kasvanut siitä valtavasti, käsittäen jopa 20-22 isoa laukkua, kun Aagaardin kaikki brändit esitellään. Vuosien saatossa Aagaard on kasvanut yli 150 työntekijän yhtiöksi ja yhdeksi Scandinavian johtavaksi koruvalmistajaksi sekä yhdeksi kansainvälisesti arvostetuksi ja tärkeäksi firmaksi korualalla.

Aagaard on tanskalaista korusuunnittelua parhaimmillaan. Mallistosta löydät laadukkaat ja hyvin skandinaaviseen tyyliin istuvat korut arkeen sekä juhlaan. 

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Calvin Klein

Calvin Klein

Calvin Klein korut ja kellot netistä!

Calvin Klein Watches & Jewelry upeat korut ja kellot. Calvin Klein korut ja kellot noudattavat tarkasti brändin muotoiluportfoliota. Minimalistinen tyyli ja korkealaatuiset tuotteet ovat Calvin Klein tuotteiden lähtökohta. Calvin Klein korut ja kellot ovat korkealaatuisia sveitsiläisvalmisteisia "Swiss Made" -tuotteita, jotka valmistetaan maailman korkealaatuisimman kellovalmistuskeskittymän Swatch Groupin alaisuudessa. 

Calvin Klein kellot ja korut tilaat kätevästi netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Nopeat toimitukset suoraan myymälämme varastosta Vaasan Alatorilta. Hovisepät on valtuutettu Calvin Klein Watches & Jewelry jälleenmyyntiliike.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Candino

Candino

Candino kellot netistä!

Adolf Flury-Hugh perusti Candinon Sveitsin Herbetswilissä 1947. Teknologiapainotteinen kellotehdas erikoistui etenkin sähköisiin järjestelmiin ja innovaatioihin. 1980-luvun taitteessa Candino oli yksi kelloinnovaatioiden edelläkävijöistä ja mallisto olikin tunnettu digitaalisista ajannäyttäjistä ja ohuista tyylikkäistä kellorungoista joita on mukava käyttää. Candino on näyttänyt uusiutumis- ja innovaatiokykynsä värikkään historian aikana lukuisia kertoja. Mallistosta on löytynyt mm. In-house moon phase koneistoa, kokokeraamisia kellokuoria ja mekaanisia kompassikelloja. Candino on tehnyt paljon kehitystyöstä useiden tunnettujen massatuotettujen koneistokalibeerien takana. Vuonna 2002 Candino liittyi osaksi vahvaa Festina Grouppia.

Tänä päivänä Candino on yksi harvoista kellotaloista, joilla on valmiudet valmistaa omassa tehtaassa jokaista mekaanista komponenttia myöden rannekello alusta loppuun. Candinon nykyinen mallisto koostuu neljästä selkeästä kategoriasta; Classic, Elegance, Casual ja Sport. Candinon mallistosta on helppo löytää jokaiseen tilanteeseen sopivia näyttäviä peruskelloja, joissa on käytetty laadukkaita materiaaleja kuten titaanikuori ja safiirikristalli -lasi. Ostaessasi Candino -kellon voit olla varma, että saat rahoillesi parasta vastinetta, sekä kellon aidolta ja arvostetulta sveitsiläiseltä kellomerkiltä.

Laadukkat Candino rannekellot tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki näkyvillä olevat mallit nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälämme varastosta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Certina

Certina

Certina kellot netistä!

Certina on vuonna 1888 perustettu sveitsiläinen kellotehdas, jonka perustivat veljekset Adolf ja Alfred Kurth. Alussa yritys oli ainoastaan kolmen miehen verstas, jossa valmistettiin erinäisiä kellonosia. Muutama vuosi aloituksen jälkeen myös yrityksen nimeä käytettiin ensimmäisen kerran, kun ensimmäinen kello valmistettiin. Tämä malli oli suunnattu lähinnä naisille, sillä tähän aikaan miehen ei ollut asiallista pukea kelloa ranteeseen.

Vuonna 1936 yritys osoitti pioneerihenkeä kokeillessaan jotakin uutta, eli tekemällä ensimmäisen digitaalisen kellon. Tämä kello oli jotakin täysin uutta ja sen toiminta perustui viisareiden sijasta pyörivään levyyn, johon oli merkitty numerot. Tämän jälkeen valmistajan innovaatiot jatkuivat ja se kehitti muun muassa uuden DS-konseptin. Se perustui erikoisjousitukseen, joka puolestaan toimi erittäin kestävän kotelon sisällä. Kotelon ansiosta kello kesti loistavasti iskuja ja sukeltamisen jopa 200m syvyyteen.
Useiden loistavien innovaatioiden ansiosta Certina kellot ovat vakiinnuttaneet asemansa kestävänä vaihtoehtona, jota käyttivät erilaiset ammattilaiset. 

Certinan kelloja on nähty rikaan historian aikana nähty niin Mount Everestin valloittajien, Mohammed Alin, rallitähtien ja muiden kilpa-ajajien ranteissa. Vuonna 2005 Certina alkoi myös Sauber -tallin viralliseksi sponsoriksi Formula 1 –luokassa.

Certina kellot tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki mallit nopealla toimituksella kuluitta suoraan Vaasan myymälän varastosta!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Certus

Certus

Certus kellot netista!

Certus on ranskalainen rannekello-valmistaja joka edustaa kilpailukykyisintä hintatasoamme. Huokeammasta hinnasta huolimatta Certus kellot ovat tyylikkäitä ja normaalia arkikäyttöä hyvin kestäviä. Monipuolinen valikoima, josta löytyy varmasti jokaisen asukokonaisuuden täydentäjä, niin miehille kuin naisille. Kaikki Certus kellot ovat vesitiivitä, paristokäyttöisiä ja kestävällä mineraalikristallilasilla varustettuja. 

Certus kellot tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki tuotteet Vaasan myymälästä löytyviä varastomalleja, joille takaamme nopean toimitusajan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Certus Junior

Certus Junior

Certus Junior lastenkellot netistä!

Hyvin leikkejä, menoa, melskettä ja jopa vettä kestävät Certus Junior lastenkellot ovat ykkösvalinta ensikelloksi. Kello on aina tyylikäs asuste ja käytännöllinen kapistus ajanlukuun. Puhelimesta loppuu helposti akku, mutta sen verukkeella ei sovi koulusta, tapaamisesta tai ruokailuhetkiltä myöhästyä. Kellon käyttöön kannattaa opetella jo varhain jotta sen osaa nuorena lukea ja myös vanhana pukea.

Certus JR mallistosta löydät paremmin usein tytöille sopivat rannekellot, kuten erilaiset helluiset vaaleanpunaiset vaihtoehdot tai pojille useasti paremmin sopivat tummemmat vaihtoehdot. 

Certus lastenkellot tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikista malleista nopea toimitus suoraan Vaasan myymälän varastosta!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Citizen

Citizen

Citizen kellot netistä!

Citizen on vuonna 1930 perustettu yritys, joka on monen muun kenties tunnetuin laadukkaista rannekelloistaan. Citizen on pyrkinyt panostamaan kellojen suunnittelussa huippuosaamiseen ja luovuuden yhdistämiseen. Citizen nimenä heijastaa kunnioitusta tavan kansalaisen ammattitaitoa kohtaan. Meissä on voima yhdessä -mentaliteetti. Citizen kellot ovat erityisen tunnettuja useista hyödyllisistä ominaisuuksista, joissa valmistaja onkin toiminut usein edelläkävijänä. Yksi keskeinen teknologinen läpimurto oli kello, joka käyttää valoa voimanlähteenä. Eco-Drive teknologian Citizen kehitti jo vuonna 1976, merkittävästi ennen muita kellovalmistajia. Eco-Drive mahdollistaa kellon lataamisen mitä tahansa valonlähdettä hyödyntäen, jonka ansiosta voit heittää hyvästit patterin vaihdolle ja niiden oheistuotteena syntyville luontoa kuormittaville raskasmetalleille.

Citizen kellot tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut kellomallit ovat saatavilla nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälästämme!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Coruco

Coruco

Kultaseppä Jukka Korkeilan vihkisormukset netistä!

Corucon malleista ja niiden korkeasta laadusta vastaa kultaseppämestari Jukka Korkeila. Hän valmistui kultasepäksi vuonna 1984 edelleen kultaseppämestariksi vuonna 1988. Hän on tiettävästi nuorin mestari Suomen historiassa suoritettuaan mestaritutkinnon työnäytteen 23 -vuotiaana.

Laadukkaat materiaalit, kuten TW väriluokan ja VS puhtausluokan timantit Excellent hionnalla antavat timanttikoruille parhaan loiston ja välkkeen. Nämä ominaisuudet ovat niitä seikkoja, jotka tekevät timantista halutuimman jalokiven. Corucon mallisto Hovisepillä on valmistettu parhaista materiaaleista, kuten edellä mainitun laatuisista timanteista ja 18 karaatin kullasta. Malliston korut ovat saatavissa myös platinasta valmistettuina.

Corucon mallisto on universaali. Kultaseppämestari Korkeila on hakenut mallistoonsa vaikutteita ulkomailta. Tästä esimerkkinä ovat vihkisormukset, joissa keskitimantin ympärille on istutettu pieniä timantteja.

Coruco timanttisormukset tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut mallit nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälästämme.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


D for Diamond

D for Diamond lastenkorut netistä!

D for Diamond sai alkunsa lontoolaisten äitien tuloksettoman joululahjametsästyksen myötä. Kaverukset Vicky, Hannah ja Emily olivat etsineet kauan täydellisiä joululahjoja lapsilleen. Omasta lapsuudestaan he muistivat aina nuorina tyttöinä lahjaksi saadut korut. Nyt he halusivat antaa saman kestävän muiston omille lapsilleen. Aikansa etsittyään he huomasivat, että nykyisen ajankuvan mukaisia lastenkoruja ei juurikaan löytynyt markkinoilta. Joko ne olivat aikansa eläneitä, liian arvokkaita, eettisesti kyseenalaisesti tuotettuja tai liian aikuiseen makuun suunniteltuja.

Tämän huomattuaan kaverukset löivät voimavaransa yhteen ja syntyi D for Diamond. Lapsille suunnattu laadukas korubrändi, jossa jokainen koru on aidon timantin arvoinen! 
D for Diamond korut ovat eettisesti tuotettuja. Merkki on jäsen "Responsible Jewellery Council" yhdistyksessä. Korut ovat valmistettu laadukkaasti rodinoidusta hopeasta tai 9 karaatin kullasta. Kaikissa koruissa on erikoisuutena myös aito timantti!

D for Diamond korut tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut tuotteet nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälästämme!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Disney - Ingersoll

Disney - Ingersoll

Ingersoll mikkihiirikello netistä!

Aidot ja alkuperäiset Disney Ingersoll yhteistyön kellot ovat tehneet paluun. Tämän tuotemerkin tarina alkoi jo vuonna 1933, kun ensimmäinen Mikki Hiiri kello laitettiin tuotantoon. Tuohon aikaan kello maksoi yhden dollarin, joka vastasi noin päivän palkkaa siihen aikaan. Disney Ingersoll kelloja myytiin ensimmäisen kahden vuoden aikana huikeat 2,5 miljoonaa kappaletta ja näin ollen yrityksen menestys oli sinetöity. Nykyisin myytävä mallisto on pysynyt alkuperäiselle mallille uskollisena aina tähän päivään saakka, henkien vintage/retrofiilistä. Mikki Hiiren lisäksi mallistossa seikkailee myös Minni Hiiri, Aku Ankka ja Iines Ankka kellot. Mallisto on saanut myös kauniisti muotoiltuja moderneja jatko-osia. Mallistosta löydät kellomallit jotka sopivat niin lapsille, kuin varttuneemmallekkin Disney fanille!

Disneyn Mikki aiheiset kellot tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikille listatuille malleille nopea toimitus suoraan Vaasan myymälästämme!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Efva Attling

Efva Attling

Efva Attling korut verkosta!

Efva Attling on ruotsalainen avantgarde-korusuunnittelija. Efva valmisti ensimmäiset korunsa jo 11-vuotiaana. Kuuteentoista ikävuoteen mennessä Efva oli jo kartuttanut maineen yhtenä ruotsin parhaista hopeasepistä. Todellisena luovien alojen multitalenttina Efva työskenteli varhaisaikuisuutensa muun muassa tehden uran mallina, toimien perustajajäsenenä musiikkiyhtyeessä 'The X Models', sekä suorittaen vaatesuunnittelua H&M:lle.

90-luvun puolivälissä Efva palasi takaisin juurilleen. Työskentelemään hopean, kullan ja jalokivien pariin. Uusi nimikkobrändi oli syntynyt. Efva Attling korujen erikoisuus on pukea ajatus tai sanoma korun muotoon ja tästä tuleekin suunnitelutyyli, jota hän itse kutsuu "Beauty With a Tought" – "Kauneutta ajatuksella".

Efva Attling korut tilaat kätevästi netistä valtuutetulta jälleenmyyjältä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikille listatuille koruille nopea toimtus suoraan Vaasan myymälästämme!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Festive

Festive

Festive timantti vihkisormus netistä!

Festive - timanttikorujen takaa löytyy suomalaista kultasepänosaamista, jonka juuret ulottuvat aina 1940 -luvulle saakka. Narsakan kultasepänverstaan perusti Helge Narsakka vuonna 1947. Tänään, jo kolmannessa sukupolvessa, tuota vuosikymmenien aikana jalostunutta perinteistä kultasepän tietoa ja taitoa jatkaa hänen poikansa ja kolme pojanpoikaa. Kaikkiaan Narsakan kultasepänverstas työllistää tällä hetkellä seitsemän kultaseppää. Narsakan kultasepänpajan todellinen lippulaivatuote on Festive timanttikorut. Suomalaisen käsityön taidonnäyte, jossa yhdistyy laadukas työ sekä materiaalit. Mallistosta löydät ajattomat ja tyylikkäät vihkisormukset ja huomenlahjat kuten timanttikorvakorut.

Festive timanttisormukset tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki mallit nopealla toimituksella suoraan vaasan myymälästä! Myös olemassaolevan sormusmalliston koonmuunnokset ennen toimitusta todella vauhdikkaasti omalla kultasepällä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Flik Flak

Flik Flak

Flik Flak lasten rannekellot verkkokaupastamme!

Flik Flak on perinteinen ja laadukas lasten rannekellojen valmistaja. Sveitsiläisestä Flik Flak lastenkellomallistosta löydät kellot lapsille - niin tyttöjen rannekellot kuin poikien rannekellot. Pitkän historian yksinomaan lasten rannekellojen valmistamiseen erikoistuneena Flik Flak kelloissa osataan ottaa kaikki seikat huomioon, jotka tekevät kellosta lapselle mieluinen käyttää ja oppia. 

1. Flik Flak kelloissa on selkolukuiset taulut, jotka käyttävät hyväkseen vahvoja värikontrasteja. Kellotaulut on kirjoitettu aina selkein numeroin, joka helpottaa lapselle kellon ymmärrystä etenkin oppimisvaiheessa.

2. Sveitsiläinen paristokäyttöinen kellokoneisto on kokoonpantu tiivistettyiihn vahvoihin muovikuoriin, jossa se kestää lasten leikeistä aiheutuvat tärinät ja värinät. Vesileikit ja rantareissut ovat myös täysin hyväksyttyjä, ovathan nämä lastenkellot vesitiiviitä aina kolmeenkymmeneen metriin.

3. Leikeissä ja rapatessa roiskuu, mutta lika ei saa olla ongelma. Kaikki Flik Flak kellot ovat konepestäviä 40°C pesuohjelmissa. Sujauta kello vaikka sukan sisään ja pese muun pyykin mukana.

4. Nuoren ihmisen iho on herkkä. Flik Flak kelloissa käytetyt materiaalit ovat kauttaaltaan testattuja mahdollisten allergisten reaktioiden välttämiselle.

5. Jokaisen Flik Flak kellon mukana tulee pieni paperinen peli, joka sallii vanhempien ja huolenpitäjien opettaa ajanlukemista hauskalla tavalla.

Verkkokaupastamme tilaat lasten Flik Flak rannekellot nopealla toimituksella. Kaikki näkyvillä olevat mallit tulevat suoraan Vaasan myymälämme varastosta!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

I-Clip

I-Clip

I-Clip lompakot netistä!

I-Clip on todella kätevä ja pienikokoinen korttikotelo / lompakko, joka monessa tapauksessa korvaa perinteisen lompakon täysin. Korkealaatuisesta HI-TECH hartsista valmistettu runko, sekä yleelliset nahkavaihtoehdot tuovat luksusta arkeen. Kotelon rungossa käytetty kova hartsiseos on kestävä, mutta ei naarmuta herkkiä pintoja kuten puhelinta. I-Clip korttikotelot ovat valmistettu Saksassa.

I-Clip lompakot / korttikotelot tilaat kätevästi netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikille listatuille tuotteille nopeat toimitukset suoraan Vaasan myymälän varastosta!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kalevala (vanhat)

Kalevala (vanhat)

Kalevala Korun vanhempia tuotannosta poistuneita koruja netistä.

Kalevala Korun vanhat tuotannosta poistuneet mallit listattuna ovat listattuna oman tuotemerkin alaisuuteen. Täältä saattaa löytyä jokunen aarre keräilijöille tai muuten vaan joku vanhempi malli edulliseen hintaan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kalevala Koru

Kalevala Koru

Kalevala Korut verkkokaupasta!

Kenties suomen tunnetuin ja rakastetuin korumerkki Kalevala Koru. Kalevala Korun historiaa on kirjoitettu jo 30-luvulta asti. Kalevalan muotoilu on aina otanta ajankuvasta: Korut saavat inspiraationsa tarinoista, ihmisistä, luonnosta ja erinäisistä ilmiöistä. Kalevala Korun ikonisen muotoilutyön taustalla on katras alan tunnetuimpia ammattilaisia.

Kalevala Korut puhuttelevat niiden kantajaa, täydentävät tyyliä ja ovat vahva muoto itseilmaisulle. Kalevala Korut soveltuvat mainiosti niin arkeen, kuin juhlaan. Kaikki korut valmistetaan eettisesti suomessa, laadukkaimpia materiaaleja käyttäen. Asiakaslähtöiset huoltopalvelut takaavat koruille parhaillaan ikuisen elämän.

Kalevala Korut tilaat kätevästi netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut mallit nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälästämme.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kalevala My Saaga

Kalevala My Saaga

Kalevala My Saaga riipukset netistä!

Kalevala My SAAGA keräilykorut netistä!

My Saaga on Kalevala Korun valmistama keräilykorusarja, jonka hopeisista ja pronssisista heloista voit kerätä juuri sinun näköisesi kokonaisuuden. Kokonaisuuden, joka kantaa tarinaasi.

Kalevala My Saaga helat tilaat kätevästi netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Nopeat toimitukset suoraan Vaasan myymälästä!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kohinoor

Kohinoor

Kohinoor vihki- ja kihlasormukset verkosta!

Kohinoor on kotimainen kulta- ja timanttikorusarja. Kohinoor timanttikorut valmistaa paikkansa alalla suomessa vakiinnuttanut Kultakeskus, joka on toiminut alalla jo lähes 100-vuotta. Nimensä Kohinoor saa kenties maailman kuuluisimman timantin KOH-I-NOOR:n mukaisesti. Kohinoor kihla- ja timanttisormusmallistosta löydät laajan kirjon kotimaiseen makuun istuvia malleja, jotka ovat valmistettu käsityönä suomessa materiaaleista ja laadusta tinkimättä. 

Kohinoor kihla- ja timanttisormukset tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikille malleille nopea toimitus suoraan myymälän varastosta!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kultakeskus

Kultakeskus

Kultakeskus tuotteet netistä.

Lähes 100 vuotta suomalaisia jalometallituotteita maan johtavalta valmistajalta Kultakeskus Oy on hämeenlinnalainen perheyritys ja nykyisin Suomen suurin jalometallialan yritys. 

Kultakeskuksen historia alkaa vuodesta 1897, jolloin kultaseppä Nestor Westerback perusti Helsinkiin kultasepänliikkeen. Hopeatuotteiden valmistus alkoi Hämeenlinnassa vuonna 1918. Kultakeskus Oy:n uudet tuotantotilat valmistuivat Hämeenlinnaan vuonna 1975. Nykyisin Kultakeskus Oy:n koko toiminta on keskitetty Hämeenlinnan tehtaalle. Kultakeskus osti vuonna 1989 Auran Kultaseppä Oy:n Turusta, vuonna 2000 Jucka´s design Oy:n Imatralta, vuonna 2008 Kultateollisuus Oy:n liiketoiminnan Turusta ja vuonna 2010 Suomen Rahapaja Oy:n palkitsemisliiketoiminnan Vantaalta. Myös kaikki nämä tuotannot ovat siirtyneet Hämeenlinnaan.

Hovisepät Oy on virallinen Kultakeskus -tuotteiden jälleenmyyjä. Tilaat kätevästi esim. Chippendale pöytähopeat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut mallit suoraan Vaasan myymälämme varastosta nopealla toimituksella!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lapponia Jewelry

Lapponia Jewelry

Lapponia Jewelry korut netistä!

Pohjoisen luonnon inspiroimat ja vallankumoukselliset Lapponia-korut ovat tuottaneet iloa yli 50-vuoden ajan ympäri maailmaa. Ainutlaatuinen design joka perustuu yksilölliseen muotoiluun, parhaisiin materiaaleihin, huolelliseen käsityöhön sekä pieniin sarjoihin. Jokainen koru on tarkoin harkottu kokonaisuus, joka on viimeistelty pienimpiä yksityiskohtiaan myöten. Lapponia Jewelry on suomen kansainvälisin korubrändi. Monet tunnetut arvostetut taiteilijat ja muotoilijat ovat suunnitelleet koruja Lapponia Jewelryn tuotemerkin alle. Lapponia korut valmistetaan Suomessa käsityönä. Modernin korutaiteen edelläkävijänä Lapponia jewelry jatkaa suomalaisen kultasepäntyön vahvan osaamisen perinteitä.

Lapponia korut tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Hovisepät on valtuutettu Lapponia Jewelry jälleenmyyjä. Kaikille listatuille malleille nopea toimitus suoraan Vaasan myymälästä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Longines

Longines

Longines kellot verkkokaupasta!

Longines kellot netistä.

Longines on sveitsiläinen Auguste Agassizin vuonna 1832 perustama luksuskellojen brändi. Longines sai alkunsa Sveitsin St. Imierissä 1832. Longinesin merkillinen kellovalmistuksen taito heijastaa suurta omistautumista perinteille, eleganssille ja suorituskyvylle. Longinesin logo, joka esittää tiimalasia siipien kannattamana on pisimpään rekisteröitynä ollut logo kellobrändille.

Nyt lähes 200 vuotta myöhemmin Longines kellot ovat edelleen tunnettuja niiden tinkimättömästä laadusta ja tarkkuudestaan, jonka ansiosta ne eivät olekaan harvinainen näky esimerkiksi huippu-urheilijoiden ja muiden maailmantähtien ranteissa. Longinesin käyttämät kellokoneistot ovat horologisen insinöörityön taidonnäytteitä, jotka yhdistettynä ainoastaan parhaista materiaaleista valmistettuihin kellorunkoihin suorastaan huokuvat tyylikkyyttä ja laatua.

Longines kellot tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Listatut mallit nopealla toimituksella kuluitta suoraan Vaasan myymälästämme.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lumoava

Lumoava

Lumoava korut verkkokauppa

Lumoava korut netistä.

Lumoava tuo yhteen suomalaisen muotoilun ja koruvalmistuksen. Laadukas ja iätön design on yhdistelmä suunnittelijoiden yksilöllisiä tyylejä sekä lahjakkaiden käsityöläisten osaamista. Tuotteena Lumoava on aito ja rehellinen. Jokainen luomus on puhdasta kauneutta, suurella sydämellä valmistettua todellista taidetta.

Brändinä Lumoava on kuitenkin enemmän kuin vain joukko kauniita designkoruja. Se on fiiliksiä, asennetta ja yhteishenkeä – se on tapa toimia ja elää. Lumoavan maailmassa näet ja koet asiat toisin ja pääset osaksi tarinaa, jossa esiintyy koko tunteiden kirjo.

Lumoava korut tilaat helposti netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Hovisepät on valtuutettu Lumoava jälleenmyyjä. Kaikille listatuille koruille nopea toimitus suoraan Vaasan myymälästä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mondaine

Mondaine

Mondaine kellot verkkokauppa

Mondaine kellot netistä.

Sveitsin rautatieliikenteen virallinen kellotaulu. Yli 100 vuoden ajan sveitsin valtion rautatie on ollut tunnettu tehokkuudesta, paikkansapitävyydestä ja tarkkuudesta. Aikoinaan juna-aseman johtaja käytti erityistä punaista mailaa ilmoittaakseen junan lähdöstä.

Pelkistetty muotoilu, erehtymättömän helppolukuinen taulu, hyvin erottuvat viisarit unohtamatta ikonista punaista sekunttiviisaria, joka ottaa mallinsa edellämainitusta juna-aseman johtajan mailasta ovat tehneet Mondainen kelloista tunnettuja maailmanlaajuisesti. Kekseliäisyys ja yksinkertaisuus yhdistettyinä elementteinä erottavat ja määrittävät todellisen design klassikon joka on modernisoitu ja tuotu 2000-luvulle.

Mondaine kellot tilaat kätevästi netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut mallit nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälän varastosta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


Muumit / Moomin

Muumit / Moomin

Muumi koru verkkokauppa

Muumit korut netistä.

Moomin eli meille tuttavallisemmin Muumit ovat saaneet uuden hauskan ja laadukkaan kotimaisen koru- ja kellokokoelman. Moomin -korujen ja -kellojen muotoilu on inspiroitu kauttaaltaan Muumilaakson tutuista ja ikivihreistä tarinoista. Mallistosta löydät perinteiset hahmofiguurit sekä hienovaraisemmat mutta ikoniset Muumi -aiheiset esineet kuten Muumimamman käsilaukun, Taikurin Kuningasrubiinin tai vaikka pelastusrenkaan Muumit merellä -tarinan hengessä. Moomin -korut ja -kellot sopivat loistavasti kaikenikäisille ja kokoisille Muumifaneille. Tuotteet on pakattu tyylikkäisiin rasioihin, joissa on käytetty Tove Janssonin alkuperäiskuvituksia. Muumikorut ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa pitkän historian alalla omaavan Saurum Osakeyhtiön toimesta.

Muumikorut tilaat kätevästi netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Nopea toimitus suoraan Vaasan myymälän varastosta, useimmiten jo seuraavaksi arkipäiväksi.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Outlet

Outlet

Outlet koruja ja kelloja poistohinnoin netistä!

Tämän tuotemerkin alaisuuteen on listattu edelliskausien malleja, poistotuotteita, sekä tuotemerkkien tuotteita jotka ovat poistumassa valikoimistamme eivätkä ole enää myymälässämme edustettuna täysimittaisesti.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Paul Hewitt

Paul Hewitt

Paul Hewitt korut ja kellot verkkokauppa
PAUL HEWITT ankkurirannekorut ja kellot netistä

PAUL HEWITT on Saksalainen muodikkaiden merihenkisten asusteiden valmistaja. Valtavaan suosioon brändin nosti muodikas PHREP ankkurirannekoru, jossa ankkuri toimii  rannekorun lukkona. Trendikkäät PHREP - ankkurirannekorut ovat saatavilla juuri haluamallasi tavalla. Ruusukultaa, nahkaa, terästä, messinkiä, nylonia ja monipuoliset värivaihtoehdot. Ankkurirannekoru on loistava lahjaidea sillä se sopii niin miehelle, kuin naiselle.

PAUL HEWITT kellomallistoa hallitsee trendikäs, mutta ajaton muotoilu. Hintatasoon nähden kellojen valmistuksessa on käytetty todella laadukkaita materiaaleja. Kestävä safiirikristallilasi, joka ei naarmuunnu kovemmassakaan käytössä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, joka on vesitiivis 50m syvyyteen. Toimintavarma RONDA Quartz movement -kellokoneisto. 

PAUL HEWITT korut ja kellot netistä tilaat kätevästi netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut mallit nopealla toimituksella Vaasan myymälästämme.

Selaa tuotemerkin tuotteita »


S.U.F Helsinki

S.U.F Helsinki

S.U.F Helsinki jälleenmyyntiliike

S.U.F - SarpanevaUhrenFabrik


Made in Helsinki


S.U.F on kellomerkki, joka edustaa läpikotaisesti suomalaisuutta.

Nämä pienissä ja rajatuissa tuotantoerissä valmistetut mekaaniset aikaraudat ovat lajinsa ehdotonta eliittiä. Kellojen suunnittelu ja kokoonpano tapahtuu Helsingin ytimessä. Päättäväisyydellä ja kädentaidolla valmistettuja kelloja, joissa ruumiillistuu tyylikkäästi se jota myös sisuksi kutsutaan.

Sisu, jonka sanoiksi pukeminen on toisinaan mahdotonta. Se syntyy suomen ruraalissa ympäristössä; pitkissä ja pimeissä talvissa. Rajallisista resursseista. Vaikka todennäköisyydet ovat olleet usein kansaamme vastaan, olemme onnistuneet niiden taivuttamisessa puolellemme. Samasta perimästä on syntynyt myös S.U.F. joka ammentaa inspiraationsa suomalaisten pioneerien jalanjäljistä.

S.U.F kellot ovat mestarikelloseppä Stepan Sarpanevan hengentuote.

Hovisepät on yksi harvoista tarkoin valikoiduista S.U.F kellojen valtuutetuista jälleenmyyjistä. S.U.F. kellot eivät ole tilattavissa verkkokauppamme kautta, mutta löydät aina verkkokaupastamme myymälästämme saatavilla olevat mallit.


S.U.F inspiraationlähteitä

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sandberg

Sandberg

Sandberg timanttisormus verkkokauppa

Sandberg on kotimaisen timanttikorualan korkealaatuisimpia ja arvostetuimpia kestosuosikkeja. Näyttävät timanttikorut ovat valmistettu pieninä tuotantoerinä käsityönä suomessa. Sandberg on yksi suomen tunnetuimmista vihkisormus ja kihlasormus valmistajista. Lähes kaikki Sandberg korumallit ovat tilattavissa asiakkaan toivomilla attribuuteilla, oli kyse sitten materiaaleista tai timanttien koosta aina hiontatekniikkaan asti. Sandberg korut ovat valmistettu korkeita eettisiä arvoja tukien; timanttien alkuperä on tutkittu konfliktivapaaksi ja kaikkien 0,30ct tai suurempien timanttien mukana on GIA-sertifikaatti. Sandberg on myös perheyritys, jonka toiminnassa on vallinnut samat arvot jo sen perustamisesta asti vuodesta 1960.

Sandberg timanttisormukset tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Olemme valtuutettu Sandberg jälleenmyyjä laajalla varastolla. Kaikki listatut mallit löytyvät suoraan Vaasan myymälästämme. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli esim. mieluinen malli löytyy mutta toivoisit tilata sen toisessa koossa tai toisenlaisilla timanteilla.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sassi Design

Sassi Design

Sassi Design korut netistä.

Sassi Design on Fiskarsilainen pieni korupaja, sekä toisessa polvessa toimiva perheyritys, jonka upeissa hopeakoruissa näkyy suomalainen käsityö. Luonnonilmiöistä ja vuodenajoista inspiroitu korusarja on kaunis pala kotimaata. SASSI DESIGN on toisessa polvessa toimiva design-koruja suunnitteleva ja valmistava perheyritys.

Sassi Design korut tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Näkyvillä olevat mallit nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälästämme.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Saurum

Saurum

Saurum tuotteet verkkokauppa!
Saurum hopeakorut ja tuotteet netistä.

Saurum Osakeyhtiöllä on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiön toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä tinkimätön ammattitaito. Saurum Osakeyhtiö on vahvasti mukana luomassa suomalaista korukulttuuria.

Saurum Osakeyhtiö valmistaa suomalaisten designkorubrändien Lumoavan sekä Ritva Liisa Pohjalaisen korutuotteet. Saurum-tuotemerkin alla yhtiö valmistaa miestenpukukoruja sekä rippiristejä. Saurum Osakeyhtiö tarjoaa myös kauniita perinteisiä pöytähopeatuotteita sekä kansainvälisesti tunnettujen kellomerkkien kelloja. 

Saurum hopeakorut ja tuotteet tilaat kätevästi www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut tuotteet nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälästämme.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sector

Sector

Sector kellot verkkokauppa

Sector kellot netistä.

SECTOR NO LIMITS - INDESTRUCTIBLE - ITALIAN DESIGN; Kuuluu Italialaisen Sector No Limits kello/korutalon motto.

Sectorin toiminta on alkanut 70-luvulla. Alusta lähtien Sector on tukenut vahvasti erilaisten äärimmäisten urheilulajien, sekä urheilijoiden toimintaa tekemällä kelloja ja korumallistoja, jotka sopivat muotoilultaan tähän elämäntyyliin. Heille, jotka eivät pelkää viedä itseään rajoille. Heille, jotka haastavat itsensä. Heille, jotka ovat tuhoutumattomia.

Sector kellot tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikille listatuille malleille nopea toimitus suoraan Vaasan myymälästämme.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Swatch

Swatch

Swatch kellot netistä!

Swatch on tunnettu sveitsiläinen kellotalo, jolla on mielenkiintoinen kellomaailmaa mullistanut historia. Nicolas Hayek perusti Swatchin vuonna 1983. Tuolloin sveitsiläinen perinteinen kelloteollisuus oli ajautunut "Quartz kriisiin", jossa aasialaisvalmisteiset edulliset paristokäyttöiset rannekellot olivat syrjäyttämässä perinteiset sveitsiläiset mekaaniset kellot. Swatch oli vastaisku tapahtuvalle muutokselle. Uusi rento, sveitsiläinen paristokäyttöinen rannekello. Edullisempana kuin koskaan. Swatch -kellot saavuttivatkin huokeahintaisella puhuttelevalla mallistollaan nopeasti suuren kaupallisen suosion. Nicolas Hayek perusti pikaisesti konsolidointiryhmän "Societe Suisse de Microelectronique et d'Horlogerie", joka myöhemmin myös Swatchgroupina tunnetaan. 

Swatchgroup osti hätää kärsimässä olleita tunnettuja sveitsiläisiä kellotaloja, haluten elvyttää ja pelastaa niiden toiminnan. Monet pitivät hanketta uhkarohkeana. Ryhmittymisen ansiosta kellotalojen valmistus ja logistiikkaprosesseja saatiin merkittävästi keskitettyä ja järkevöitettyä, joka helpotti taloudellista ahdinkoa. Kaikki ryhmän kellovalmistajat jatkoivat toimintaansa omilla ehdoillaan.  Hanke oli onnistunut. Swatchia onkin siis kiittäminen monessa mielessä sveitsiläisen kelloteollisuuden pelastamisesta, kuten sen nykypäivänä tunnemme.

Swatch -kellot eivät edusta kelloteollisuudessa konservatiivista loppuunsa jalometallein viimeisteltyä koru- tai statustuotetta. Swatch on uusiutuva, innovatiivinen mutta käytännönläheinen kellotuote, joka on saatavilla huokeaan hintaan. Second Watch, eli toinen kello tai miksei vaikka kolmaskin. Usein muovisin kellokuorin varustetut Swatchit ovat huolettomia mutta luotettavia arjen ajannäyttäjiä olematta silti tylsiä. Swatchin monimuotoisesta mallistossa on vuosien varrella vieraillut monia vierailia suunnittelijoita. Taiteilijoita kuten Sam Francis, Arnaldo Pomodoro, Mimmo Paladino, Phil Collins, Akira Kurosawa, Pedro Almodóvar, Ágatha Ruíz de la Prada, Jean-Charles de Castelbajac, Ted Scapa ja Vivienne Westwood vain muutamia nimetäksemme.

Hovisepät on valtuutettu Swatch rannekellojen jälleenmyyjä. Monipuolisesta valikoimastamme löydät Swatch rannekellot miehille, naisille tai jopa lasten käytettöön. Nopeat veloituksettomat toimitukset suoraan Vaasan myymälämme omasta varastosta!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

SwissKubiK

SwissKubiK


Kellovalmistuksen kehdossa Sveitsin Genevessä valmistettu SwissKubik on uniikki laatutuote täysin omassa sarjassaan. SwissKubiK kellowinder / kellonpyörittäjä virittää mekaanisen automaattikoneiston ja pitää kellon vedossa / käynnissä myös silloin, kun kello on käyttämättä pitempijaksoisesti. Näin esimerkiksi kelloharrastaja joka omistaa useampia automaattikelloja, saa napata huolettomasti aina ranteeseensa oikeaa aikaa käyvän ja optimaalisessa vireessä olevan kellon.  

SwissKubiK kellowinderit ovat luokkansa laadukkaimpia kellovirittäjiä tai kellopyörittäjiä - miksi ikinä niitä kutsutkaan. Modernista ja hienovaraisesta muotoilustaan kiitetty tuote, joka soveltuu näyttäväksi osaksi sisustusta, lukuisten viimeistelyvaihtoehtojen ansiosta. Kokoelmaa on myös helppo jatkossa kasvattaa asettelemalla useampia Swisskubeja päällekkäin tai vierekkäin. Saatavilla myös valmiiksi useampipesäisinä malleina.

Swisskubik kellowinderi pyörittää kellojasi ekologisesti ja täysin äänettömästi simuloiden päivittäistä käyttöä. SwissKubikin itsensä kehittämä äärimmilleen hiottu mekaniikka/moottori pyörittää vain kahdella perinteisellä alkaliiniparistolla (C -malli) yhtäjaksoisesti yli kolme vuotta.

Oletusasetuksella SwissKubik pyörittää 1900 kierrosta päivässä (950 kumpaankin suuntaan). Tämä on sopiva asetus suurimmalle osalle kelloista markkinoilla tänäpäivänä. Haluttaessa voit myös optimoida toimintaa entisestään kytkemällä SwissKubikin USB-kaapelilla tietokoneeseen. Voit määrittää SwissKubikin sovelluksella kustomoidut asetukset pyörityksen määrälle.

Swisskubin kellonpyöritin on täydellinen lahja laatua arvostavalle kelloharrastajalle. 

Hovisepät on valtuutettu SwissKubiK jälleenmyyjä. Tilaa tuotteet helposti toimituskuluitta netistä verkkokaupastamme tai tule myymälään ostoksille!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

TAG Heuer

TAG Heuer

TAG Heuer kellot Suomesta - verkkokauppa
TAG Heuer - Swiss Avant Garde - Sveitsiläiset laatukellot

TAG Heuerin historia alkaa Sveitsistä 1860-luvulta, jolloin Edouard Heuer perusti kellosepänverstaan nykyiseen kellotehtailun mekkaan Saint-Imieriin. Alkuun Heuer tunnettiin etenkin ajanottokelloista ja Heuer oli erittäin kiinnostunut tarkasta ajanotosta ja sekunttien kymmennysten halkomisesta. 1900-luvun ensimmäisinä vuosikymmeninä Heuer toimikin monen urheilulajin virallisena ajanottajana. Nimi sai alkuliitteen TAG vuonna 1985, kun saudiarabialainen TAG (Techniques d'avant-garde) osti Heuer-Leonidas yhtiön. Nykyään TAG Heuer kulkeekin usein yhdessä alanimen kanssa, Swiss Avant Garde. TAG Heuer toimii ranskalaisen, yhden maailman suurimmista ylellisyystuotteita valmistavista; LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton S.A:n alaisuudessa.

TAG Heuer on yksi tunnetuimmista ja ikonisimmista laatukellojen valmistajista. Uskomattoman tarkka viimeistely, laaduntarkkailu ja perinteisiä arvoja kunnioittava, mutta innovaatiokeskeinen arvomaailma - ovat nostaneet TAG Heuerin kellomaailman huipulle. Monet TAG Heuer kellomallit ovat esiintyneet populaarikulttuurissa ja lukuisten julkisuuden henkilöiden ranteissa.

Parhaiten tunnetut TAG Heuer kellomallit lienevät Monaco ja Carrera -tuoteperheiden kelloja. Monaco mullisti mekaanisella automaattikronografikoneistolla ja ovelalla muotoilullaan kellomaailmaa vuonna 1969. Lisätunnettavuutta mallille on tuonut Steve McQueenin hittielokuva Le Mans ja sittemmin mm. Breaking Bad TV-sarjan Walter White. Carrera kellojen monimuotoisessa tuoteperheessä TAGin retromoderni muotoilu ja uusimmat kellokoneisto-innovaatiot pääsevät käytäntöön. Carreran nimi ja muotoilukieli juontaa juurensa legendaarisesta Carrera Panamericana autokilpailusta.

TAG Heuer kellot suomesta

Hovisepät on valtuutettu suomalainen TAG Heuer kellojen jälleenmyyjä. TAG Heuer kellot eivät ole tilattavissa suoraan verkkokauppa-sovelluksesta, mutta tällä sivulla pääset tutustumaan ajantasaiseen Vaasan myymälän varastoomme ja erilaisiin TAG Heuer kellomalleihin.

Kysy lisää / esitä tarjouspyyntö TAG Heuer kelloista myymälässä, puhelimitse tai sähköpostitse verkkokauppa@hovisepat.fi.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Thomas Sabo

Thomas Sabo

Thomas Sabo korut verkkokauppa!

THOMAS SABO on maailmanlaajuinen lifestyle brändi jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa, jossa Thomas Sabo perusti yrityksen 1984. THOMAS SABO korujen tunnuksenomaisessa designissä loistaa äärimmäisen tarkat yksityiskohdat, erilaisten tyylisuuntien yhdistely ja kaunis, sekä usein runsas korukivien käyttö. Usein Thomas Sabo koruilla on myös ilmaiseva vaikutus, koska monella korulla on oma tarinansa, jota se edespäin viestii kantajastaan. Kaikki korut ovat Thomas Sabon ja Creative Director Susanne Kölblin suunnittelemia ja siksi käytännössä koko mallisto soveltuu käytetäväksi hyvin keskenään.

THOMAS SABO korut tilaat kätevästi netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikille koruille nopea toimitus suoraan Vaasan myymälästämme. Myymälästä löydät lisäksi suositut Charm Club koruhelat.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tissot

Tissot

Tissot kellot verkkokauppa!

Tissot - Innovators by Tradition. Tissot on maailmankuulu kellovalmistaja, jonka historia alkoi 1853 Sveitsiläisessä Le Loclen pienessä kylässä, jossa yhtiön päämaja yhä sijaitsee Juravuorten kupeessa. Tissot on tunnettu erityisesti korkeasta Sveitsiläisestä laadusta, korkealaatuisten materiaalien käytöstä, teknisistä innovaatioista, sekä kellojen tinkimättömästä viimeistelystä jota on lähes mahdoton lyödä hintaluokassaan. Tissot on myös usean urheiluliigan virallinen ajanottaja - kuten FIBA, AFL, MotoGP, FIM Superbike, sekä MM-tason jääkiekko, miekkailu ja pyöräily.

Tissot kellot tilaat netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut mallit saatavilla nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälästämme. Hovisepät on virallinen Tissot jälleenmyynti ja huoltoliike.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger kellot verkkokauppa!

Tommy Hilfiger on yksi maailman johtavista lifestyle brändeista. Tommy Hilfigerin tyylit ja tuotokset ottavat inspiraationsa klassisesta Amerikkalaisesta designista pienillä twisteillä. Tommy Hilfiger kellot on valmistettu laadukkaista materiaaleista, sekä komponenteista. Kellojen design pitäytyy aina uskollisena brändin yhtenevälle muotoilukielelle.

Tommy Hilfiger kellot tilaat kätevästi netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki listatut kellomallit todella nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälämme varastosta!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Viventy Jewels

Viventy Jewels

Viventy Jewels korut verkkokauppa

Viventy Jewels korut netistä.

Korkealaatuiset saksalaisvalmisteiset Viventy Jewels korut ovat tarkoin ja materiaaleja säästelemättä valmistettuja todella korkealaatuisia hopeakoruja. Mallistosta löydät muodikkaat ja näyttävät juhlakorut, sekä käyttökoruja arjen tarpeisiin. Kaikki korut ovat rodinoitu, joka pidentää niiden käyttöikää ja estää tummumista. "Fashionable sophistication and irresistible chic."

Viventy korut tilaat helposti netistä www.hovisepat.fi verkkokaupasta. Kaikki verkkokaupassa listatut mallit nopealla toimituksella suoraan Vaasan myymälästämme!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Yleis

Yleis

Yleis-tuotemerkin alaisuudesta löydät ei niin vahvasti brändisidonnaisia koruja. Monipuolisia ja usein edullisempia arkikäyttöön soveltuvia hopeakoruja, kultakoruja, kelloja ja lahjaesineitä. Osastolle on myös lisätty monen pientoimittajan tuotteita, jotka eivät ole meillä edustettuna laajalla valikoimalla siinä määrin, että oma tuote-sivu olisi niille aiheellinen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »