Hirsch Grand Duke ruskea nahkaranneke

HirschGrandDukeruskeanahkaranneke_02528010-2-18_1.jpg
HirschGrandDukeruskeanahkaranneke_02528010-2-18_2.jpg
63,00 €
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €

Lisätiedot
  • Rannekkeen leveys: 18,00mm
  • Rannekkeen väri: Ruskea
Hirsch Grand Duke tuoteperheen rannekellon nahkaranneke.Tällä rannekkeella on Hirschin 100m vesisuojaus sertifikaatti, joka tarkoittaa että ranneketta voi huoletta käyttää aktiivisessakin vesikäytössä, soveltuen jopa sukelluskellokäyttöön. Hirschin patentoimien valmistusmetodien ansiosta materiaali on lähes hydrophobinen - eikä täten ime itseensä vettä, jonka lisäksi ranneke kuivuu hyvin nopeasti kastuttuaan. Ranneke ei menetä myöskään väriään, muotoaan tai tuntumaansa kastuttuaan.

- Rannekkeen kokonaispituus L (Suurempi normaalipituus, usein miesten rannekellojen oletuskoko)
- Valmistusmateriaali: Vasikannahka
- Oletuksena kiilloitettu terässolki. Mikäli haluat kullan sävyisen soljen laita sähköpostia tilauksesi perään tai syötä toive ostoskorin "vapaamuotoinen viesti" kenttään.

Kaikki Hirsch kellorannekkeet ovat tarkan laatuvalvonnan alla syntyviä todellisia premium tuotteita, valmistajan keskittyessä yksinomaan laadukkaiden ja kestävien kellorannekkeiden valmistamiseen. Modernit työprosessit ja toimintatavat ISO 9001 sertifioinnin mukaisesti, sekä aktiivinen jäsennyys nahkatuotteiden eettisissä järjestöissä kuten RESP:ssä ja AQC:ssä eivät ole Hirschille korupuhetta. Hirschin patentoima Rembordé ompelutekniikka tuottaa täysin saumatonta jälkeä ennenkuulumattomalla kestävyydellä, lähes kaikki rannekemallit ovat vähintään suojattuja vedeltä - ja edes äärimmäiset kosteus- ja lämpöolosuhteet eivät pääse vahingoittamaan rannekkeen eheyttä.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@hovisepat.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €