Aagaard Heart from Soldier to Soldier musta kullatulla rannekoru

AagaardHeartfromSoldiertoSoldiermustakullatullarannekoru_07101060-19_1.jpg
99,00 €
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €

Lisätiedot
  • Rannekorun koko: 19cm
  • Korun materiaalit: Hopea
Aagaard From Soldier To Soldier tuoteperheen muodikas musta Paracord rannekoru naisille. Hopeinen kullattu sydämenmallinen lukko-osa jossa istutettuna pieni 0,02ct kirkas timantti.

From Soldier To Soldier on rannekorumallisto ammentaa inspiraationsa Irakissa ja Afganistanissa palvelleiden sotilaiden käyttämistä rannekkeista, ja on osa varainkeruu- ja valistuskampanjaa.

Sotilaat punovat itse rintamalla käyttämänsä rannekkeet laskuvarjon nyöreistä. Ne tunnetaan myös selviytymisrannekkeina, koska ne voitaan tarvittaessa purkaa ja käyttää moneen tarkoitukseen. Sotilaat myös käyttävät ja vaihtavat niitä ystävyysrannekkeina. Usein he ompelevat univormun napin rannekkeeseen ja käyttävät sitä lukkona. Nappi symboloi univormua, ja kiinnitetty ranneke katkeamatonta sidettä sotilaiden välillä. Joillekin jokainen solmu symboloi sankarivainajia.

Korujen myyntituotoista lahjoitetaan mittava osa Help For Heroes- ja muille hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka auttavat haavoittuneita veteraaneja ja heidän perheitään. Suomessa myytyjen rannekkeiden tuotosta lahjoitetaan 5% Sotiemme Veteraanit-järjestölle.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@hovisepat.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €