Pook Watches - tuotteet


Pook Watches on kotimainen rannekellovalmistaja.
Pookin nimi juontaa juurensa Uudenkaupungin saaristossa sijaitsevasta Lyökin pookin majakasta jota myös Pookiksi kutsutaan, kuten muitakin vastaavia tunnusmajakkoja. Tämä kyseinen majakka on ja oli kellomerkin perustajalle Andreakselle merkityksellinen paikka hänen lapsuudessaan 70-luvulla. Isänsä kanssa koetut sukellusretket tekivät ympäristön ja fiiliksen osalta lähtemättömän vaikutuksen. Meri oli kiehtova elementti ja aikansa konstailemattomat tutkimusvälineet sekä sukellus-instrumentit herättivät nuoressa miehessä kiinnostusta. Etenkin Andreaksen isän sukelluskello (Citizen B52806) löysi tiensä nuoren miehen käsiin aina kun siihen tarjoutui mahdollisuus.

Eipä siis ihme, että Andreaksesta myös tuli kelloharrastelija myöhemmällä iällä. Aikansa kun keräilee muiden tuotoksia saattanee ymmärrettävästi myös iskeä inspiraatio koittaa omia kannuksiaan — lyhykäisyydessään näistä lähtökohdista on syntynyt Pook Watches. Kellomerkin logo, ylösalaisin käännetty ankkuri on tuttu näky historiallisista merikartoista, tähän tapaan piirretty ankkuri merkkasi kartassa kohtaa johon on turvallista ankkuroitua. Nykyään nämä kohteet ovat puolestaan mitä mielenkiintoisimpia sukelluspaikkoja. Pook kellojen visuaalinen tyyli on inspiroitu Andreaksen lapsuudesta 70-luvulta ja sieltä ammennettuista muotoilutrendeistä sekä väriteemoista.


Pook Watches aloittaa kellokokoelmansa 71X sukeltajankellomallistolla, jonka kutakin väriyhdistelmää on valmistettu 100kpl numeroitu erä. Pook Watches rannekellot suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan alihankintana valikoiduilla ulkomaisilla pitkän kokemuksen omaavilla kellotehtailla. Tällä tuotantotavalla saavutetaan erittäin toimiva hinta-laatusuhde. Pookin kellot ovat jo suunnittelupöydällä mitoitettu vastaamaan kovaa ja aitoa käyttöä. Tuote valmistetaan mahdollisimman laadukkaasti ilman luksuslisiä sillä ajatuksella, että tavan duunarillakin olisi tähän perinteikkääseen rannekelloon varaa. Pook Watches kelloilla on kahden vuoden takuu.Hovisepät on valtuutettu Pook Watches jälleenmyyjä. Pook Watches kellot ovat myynnissä Vaasan myymälässämme ja verkkokaupassamme.
Tuotteet 1 - 3  (Yhteensä 3)
Pook 711 A Limited rannekello - Miesten automaattikellot - POOK711A - 1
Uutuus
Pook Watches
340,00 €
Heti omasta varastosta
Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä
Pook 713 B Limited rannekello - Miesten automaattikellot - POOK713B - 1
Uutuus
Pook Watches
340,00 €
Heti omasta varastosta
Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä
Pook 712 O Limited rannekello - Miesten automaattikellot - POOK712O - 1
Uutuus
Pook Watches
340,00 €
Heti omasta varastosta
Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä