Lapponia korut verkkokauppa

Lapponia Jewelry

Pohjolan luonnosta inspiroitua korutaidetta jo 60-vuoden ajan. Veistokselliset ja taiteelliset koruteokset nostivat Lapponian maailmanlaajuiseen maineeseen 60-luvulla, kun Pekka Anttilan ja Björn Weckströmin rohkea visio kävi toteen.

The art of expression

Lapponia-korut

Lapponia korut kulkevat yli 10 osaavan ammattilaisen käsien kautta valmistuessaan Helsingin korutehtaalla. Vastuullisuus ja ympäristön kunnioitus ovat Lapponia koruvalmistuksen ydin. Ja tietysti itse korut, joiden erottuvasta ja kestävästä suunnittelusta vastaavat kansainvälisesti palkitut muotoilijat, joita yhdistää rakkaus taiteeseen ja Pohjolan luontoon.

Hovisepät on valtuutettu Lapponia Jewelry-korujen jälleenmyyjä. Löydät Lapponia-korut myymälästä ja verkkokaupasta. Kaikki korut ovat uusia ja toimitetaan valmistajan lahjarasiassa. Tilaa riskittä netistä. Toimitamme Lapponia-korut vakuutetuissa lähetyksissä ilman lähetyskuluja. Kaikilla verkkokaupasta tilatuilla koruilla on 14 päivän veloitukseton palautusoikeus.

0

Tämä kokoelma on tyhjä

Jatka ostoksia

Valtuutettu jälleenmyyjä

Olemme korkealaatuisten korumerkkien virallinen jälleenmyyjä. Kaikki myymämme korut ovat uusia, käyttämättömiä, valmistajan alkuperäisrasioissa. Halutessa kaiverramme ja paketoimme korut lahjaksi ennen toimitusta.

Nopeat toimitukset kotimaassa

Moni verkkokaupastamme löytyvä koru on saatavilla heti oman myymälämme varastosta Vaasasta. Lähetämme ennen klo. 14 tulleet tilaukset jo saman arkipäivän aikana!

Ilmainen vakuutettu toimitus

Toimitamme kaikki arvokkaat korulähetykset sinulle turvallisesti perille vakuutettuna pakettina ilman toimituskuluja. Kaikilla mukauttamattomilla kelloilla myös 14 päivän veloitukseton palautusoikeus.

Korukauppaa vuodesta 1960

Hovisepät on Vaasalainen myymälä ja perheyritys. Olemme toimineet korukaupan erikoisliikkeenä jo vuodesta 1960 lähtien. Meiltä löytyy omasta talosta perinteikkäät käsityöläiset kuten kultaseppä ja kaivertaja, jotka räätälöivät koruista juuri sinun tarpeillesi täydelliset.