Tältä osastolta löydät verrattoman valikoimamme kihla- ja vihkisormuksia. Kihlasormukset ovat kultasormuksia ja vihkisormukset timanttisormuksia. Tietysti on hyvä muistaa, että sormuksen ei missään nimessä tarvitse aina viestiä siviilisäädyn muuttumisesta, nämä ovat jalot asusteet sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen siinä missä muutkin myymämme tuotteet.

Kihlasormus on useimmiten pyöreä sileä jalometallisormus, jossa ei ole timantteja. Nykyisin tosin etenkin naisen kihlasormuksessa on ollut suosittuja myös kevyemmät timanttisormukset kuten rivitimantti-istutukset. Kihlasormus tulee sekä miehelle, että naiselle.

Vihkisormus on puolestaan sormuksista se näyttävämpi eli usein timanttisormus suuremmalla kivellä. Vihkisormus tulee useimmiten ainoastaan naiselle. Mies käyttää usein myös avioitumisen jälkeen ainoastaan yhtä sormusta, joka on otettu käyttöön kihlautumisen yhteydessä. Nykyisin tosin myös moni mies ottaa toisen kultasormuksen entisen rinnalle tai teettää entisestä kihlasormuksesta leveämmän.

Näiltä sivuilta löydät reaaliaikaisen varastomme kihla- ja vihkisormuksista, jotka ovat saatavilla myymälästämme Vaasasta. Olemme tietoisia, että saatavilla olevat sormuskoot ovat paikoittain hyvin rajallisia. Tämä johtuu luonnollisesti tuotteiden arvosta ja investoinnin suuruudesta, mikäli kaikkia kokoja olisi varastossa. Vihkisormukset ovat perinteistä käsityötä ja onkin täysin normaali käytäntö, että sormukset räätälöidään täysin asiakkaan toivomaan kokoon sopivan mallin löydyttyä. 

Tilaamme tai teetämme kaikki sormukset toiveidesi mukaan juuri siinä koossa jossa sinä sormuksen tarvitset. Joten mikäli mieluinen malli löytyy, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja teetetään juuri sinulle täydellinen sormus!